Смачні і корисні панкейкі ви легко приготувати з бананом і вівсяним борошном. Ця прекрасна випічка підійде навіть тим, у кого досить сувора дієта. Шкоди цей десерт не принесе, але і задоволення ви отримаєте просто море!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Банан (стиглий) – 1 шт.
  • Яйце – 1 – 2 шт.
  • Борошно вівсяна – 80 гр.
  • Борошно пшеничне – 80 гр.
  • Кефір – 1 склянка
  • Вода – 50 мл
  • Сода харчова – 0.5 ч. л.
  • Масло оливкове – 1 ч. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування панкейків з бананом ПП? За допомогою блендера перетворити банан в пюре. Влийте до нього окріп, яйце, кефір і соду. Потім ретельно перемішайте інгредієнти. Цю суміш додайте до перемішаної пшеничного і вівсяному борошні.

Тісто перемішайте і залиште набухати хвилин на двадцять.

Сковороду акуратно змастіть маслом і готуйте панкейкі з двох сторін приблизно по півтори-дві хвилинки з кожного боку.

Панкейкі складайте в духовку або інше тепле місце, поки не приготуєте все.

Ніжні пористі панкейкі золотистого кольору подавайте до столу ще теплими. Вони виходять дуже м’якими і ніжними.

Американські млинці Американські панкейкі Панкейкі без молока Панкейкі без розпушувача Панкейкі з банана і яйця Панкейкі класичні