Ароматні, пишні панкейкі з бананом – найкращі ласощі до чаю. Краще всього подавати такі панкейкі теплими, а якщо полити їх медом, вийти просто прекрасно!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Банан – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 170 гр.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Молоко коров’яче – 250 гр.
  • Цукор-пісок – 3 ст. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Масло вершкове – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати панкейкі на молоці з бананом? Розбиваємо яйця в миску, додаємо цукровий пісок і щіпку солі. Збиваємо все віночком.

Додаємо молоко, масло, розпушувач і поступово засипаємо борошно.

Банан подрібнюємо в блендері, якщо його немає під рукою, просто розімніть його виделкою. Додаємо його в тісто. Розмішуємо.

Смажимо на середньому вогні, на один панкейк достатньо половини черпака. Обсмажуємо з обох сторін.

Приємного апетиту!

Американські млинці Американські панкейкі Бананові панкейкі Панкейкі Панкейкі на молоці Панкейкі на молоці з розпушувачем Панкейкі на молоці класичні