Паска без дріжджів – це смачний і простий варіант великодньої страви, з яким впораються всі господині. Тісто виходить пористим і вологим, що виділить вашу святкову випічку серед інших.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Яйце – 4 шт.
- Цукор-пісок – 1.5 склянки
- Масло вершкове – 200 гр.
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Молоко коров’яче – 120 мл
- Розпушувач тіста – 0.5 ч. л.
- Лимонна цедра – 1 ч. л.
- Ізюм – за смаком
- Глазур – за смаком
Процес приготування:
Готувати паска без дріжджів просто! Вершкове масло збиваємо з цукром до однорідності.
Додаємо яйця, продовжуємо перемішувати.
Вливаємо в тісто молоко, просіваємо борошно і розпушувач. Акуратно замішуємо тісто.
Додаємо цедру лимона. Для цього цитрус досить натерти на тертку. На цьому ж етапі можна додати родзинки.
замішуємо Тісто гарненько і розподіляємо по формі. Відправляємо в духовку на годину при температурі 160 градусів.
Готову випічку можна полити глазур’ю і прикрасити за смаком. Приємного апетиту!
Великодні паски без дріжджів Великодні паски в духовці Великодні паски на вершковому маслі Великодні паски на молоці Великодні паски на молоці без дріжджів Вершкові великодні паски паски з цедрою лимона Страви на Великдень