Хлібопічка Панасонік 2501 відмінно справляється з випіканням пасок і в рази полегшує працю господині. Пропонуємо вам рецепт паски з додаванням сиру. Він виходить ніжним, повітряним і дуже смачним.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Борошно пшеничне – 450 гр.
- Сир 5% – 200 гр.
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Ванілін – 2 ч. л.
- Сухі дріжджі – 2 ч. л.
- Молоко коров’яче – 200 гр.
- Чорнослив (без кісточок) – 100 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Сіль – 1 ч. л.
- Яйце – 1 шт.
- Куркума – за бажанням
Процес приготування:
Як приготувати паску в хлібопічці Панасонік 2501? Промийте і замочіть в гарячій воді чорнослив. Через 10 хвилин злийте воду, в якій він був замочен, а самі сухофрукти обсушити паперовими рушниками і наріжте на шматки.
Влийте в чашу тепле молоко, всипте в нього сухі швидкодіючі дріжджі і цукор.
В окрему ємність просійте борошно.
Одну третю частину куркуми всипте в молоко, що залишилася, додайте до борошна. Також додайте до борошна ванілін і перемішайте всі інгредієнти.
Сипучі інгредієнти поступово перекладіть в чашу хлібопічки. Туди ж натріть вершкове масло, вбийте яйце і додайте сир.
Чашу помістіть в хлібопічку. Нарізаний чорнослив покладіть в спеціальний резервуар (диспенсер).
Закрийте кришку хлібопічки, в меню виберіть «Хліб 01-03», «Середня скоринка» і розмір паски XL. Натисніть кнопку «Старт» і чекайте звуковий сигнал, що символізує момент готовність паски. Зазвичай на це йде 4 години.
Зверніть увагу, що тісто, замішане в чашу хлібопічки, можна і випікати в духовці. По закінченні часу випічки дістаньте паска з хлібопічки і дайте йому повністю охолонути. Потім прикрасьте за вашим бажанням поливою і різноманітним декором. Сирна паска, спечений у хлібопічці Панасонік 2501 відрізняється своєю неймовірною соковитістю і легкістю.
Приємного апетиту!
Білий хліб в хлібопічці Ванільні великодні паски Великодні паски без родзинок Великодні паски на вершковому маслі Віденське тісто для пасок Кекси в хлібопічці Сирні паски з сухофруктами Тісто для пасок