Мультиварка – справжня знахідка для домогосподарок, з її допомогою можна приготувати навіть паску. А завдяки цьому рецепту вам навіть не доведеться возитися з дріжджами.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Яйце – 5 шт.
- Сіль – 0.25 ч. л.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Розпушувач тіста – 5 гр.
- Родзинки – 0,5 склянки
- Цукрова пудра для прикраси
- Олія соняшникова – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати паску в мультиварці без дріжджів легко! У мисці змішайте яйця, цукор, сіль і розпушувач, збивайте 10-15 хвилин.
Вершкове масло розтопіть на водяній бані або на повільному вогні, остудіть і додайте до яєчної маси, перемішайте.
Борошно просійте, всипте до рідких інгредієнтів, замісіть тісто.
Ізюм залийте окропом, промийте проточною водою, обсушіть і додайте в тісто, перемішайте.
Застеліть чаш мультиварки пекарської папером, змастіть її маслом.
Викладіть тісто в чашу, розрівняти його по всій площі. Закрийте кришку мультиварки, встановіть режим «Випічка» на 1,5 години.
Вийміть готову паску з чаші мультиварки, посипте його цукровою пудрою або полити глазур’ю.
Приємного апетиту!
Великодні паски без замісу тіста Великодні паски без заморочок Великодні паски в мультиварці паска без дріжджів з родзинками Паски на Великдень Святковий стіл на Великдень Страви на Великдень