Мультиварка – справжня знахідка для домогосподарок, з її допомогою можна приготувати навіть паску. А завдяки цьому рецепту вам навіть не доведеться возитися з дріжджами.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 1 склянка
  • Яйце – 5 шт.
  • Сіль – 0.25 ч. л.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Розпушувач тіста – 5 гр.
  • Родзинки – 0,5 склянки
  • Цукрова пудра для прикраси
  • Олія соняшникова – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати паску в мультиварці без дріжджів легко! У мисці змішайте яйця, цукор, сіль і розпушувач, збивайте 10-15 хвилин.

Вершкове масло розтопіть на водяній бані або на повільному вогні, остудіть і додайте до яєчної маси, перемішайте.

Борошно просійте, всипте до рідких інгредієнтів, замісіть тісто.

Ізюм залийте окропом, промийте проточною водою, обсушіть і додайте в тісто, перемішайте.

Застеліть чаш мультиварки пекарської папером, змастіть її маслом.

Викладіть тісто в чашу, розрівняти його по всій площі. Закрийте кришку мультиварки, встановіть режим «Випічка» на 1,5 години.

Вийміть готову паску з чаші мультиварки, посипте його цукровою пудрою або полити глазур’ю.

Приємного апетиту!

Великодні паски без замісу тіста Великодні паски без заморочок Великодні паски в мультиварці паска без дріжджів з родзинками Паски на Великдень Святковий стіл на Великдень Страви на Великдень