Паста Карбонара являє собою неймовірно смачна страва, багате ніжним вершковим смаком. Пасту можна приготувати не тільки на обід, а також на романтичну вечерю. Я хочу поділитися гарним рецептом пасти Карбонара, приготовленої з беконом і вершками в мультиварці.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вершки 33% або Вершки 26% або Вершки 30% – 200 мл
  • Бекон – 250 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Спагетті – 250 гр.
  • Яєчний жовток – 2 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Перець білий мелений – за смаком
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Окріп – 800 мл

Процес приготування:

Як приготувати пасту карбонару з беконом і вершками в мультиварці? Часник очистіть від лушпиння, сполосніть і подрібніть ножем, натріть на дрібній тертці або пропустити через прес.

Бекон наріжте тонкими скибочками. Бекон можна використовувати будь – сирої, сирокопчений або копчено-варений.

Відміряйте необхідну кількість спагетті і поломайте їх навпіл.

В чашу мультиварки викладіть підготовлений бекон, на панелі приладу встановіть програму «Смаження», час приготування – 10 хвилин. Постійно помішуючи силіконової лопаткою, обсмажте до рум’яної хрусткої скоринки.

Потім додайте подрібнений часник і, постійно помішуючи силіконової лопаткою, трохи обсмажте.

Після чого влийте необхідну кількість жирних вершків, постійно помішуючи, доведіть соус до загусання.

Поверх соусу рівномірно розподіліть спагетті.

Потім влийте попередньо підготовлений окріп, посоліть. На панелі приладу встановіть програму «Варка», час приготування – 15 хвилин.

Сир «Пармезан» натріть на дрібній тертці. Замість «Пармезану» можна використовувати будь-сир твердого сорту. Трохи сиру відкладіть.

Викладіть в глибоку ємність, додайте курячі жовтки і білий мелений перець. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.

Після закінчення програми в чашу мультиварки викладіть сирно-яєчну масу, акуратно перемішайте, закрийте кришку мультиварки і залиште страву настоюватися на 10 хвилин.

Пасту Карбонара з беконом і вершками, приготовану в мультиварці, подавайте на стіл порційно, присипавши подрібненим сиром «Пармезан».

Приємного апетиту!

Паста карбонара з беконом і вершками Паста карбонара з беконом, вершками та сиром Паста карбонара у вершковому соусі Спагеті карбонара з вершками Спагеті карбонара з вершками і беконом