Паста Карбонара являє собою неймовірно смачне італійське блюдо, яке можна подавати на святковий стіл або сімейний обід. Я пропоную приготувати сьогодні пасту Карбонара з копченою куркою. Процес приготування основного блюда не відніме у вас багато часу і вийде надзвичайно апетитним, соковитим з яскравим ніжним смаком.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Вершки 10% – 100 мл
- Куряча грудка копчена – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Фетучіні – 100 гр.
- Яєчний жовток – 1 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Йогурт – 4 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сир Пармезан – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування пасти карбонара з копченою куркою? Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування пасти Карбонара з копченою куркою. Копчену курячу грудку відокремте від кісток і шкіри.
Приготуйте соус. Часник очистіть від лушпиння, сполосніть і пропустіть через прес. У невеликій ємності з’єднайте вершки і натуральний йогурт, додайте подрібнений часник і курячий жовток і ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
Копчене куряче м’ясо наріжте невеликими шматочками, викладіть на добре розігріту сковороду і обсмажте на невеликому вогні пару хвилин.
Після чого влийте приготований соус і доведіть до кипіння. Посоліть і поперчіть. Твердий сир натріть на дрібній тертці.
У каструлю налийте воду, поставте на вогонь і закип’ятіть, посоліть, посипте необхідну кількість фетуччини. Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці, злити через друшляк. Фетуччини розкладіть по тарілках, зверху викладіть соус і присипте подрібненим сиром. Пасту Карбонара з копченою куркою подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Паста карбонара Паста карбонара з куркою Паста карбонара з куркою і вершками