Настійно пропоную скористатися чудовим рецептом пасти Карбонара. Паста, приготовлена з креветками у вершковому соусі, виходить неймовірно ніжною і соковитою. Гаряче блюдо стане відмінним варіантом для смачного збалансованого вечері.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Вершки – 250 мл
- Креветки варені – 350 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Макарони – 250 гр.
- Масло вершкове – 1 ст. л.
- Часник – 3 зуб.
- Масло оливкове – 3 ст. л.
- Борошно пшеничне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування вершковою ароматною пасти Карбонара з креветками у вершковому соусі.
Заморожені креветки залийте крутим окропом на кілька хвилин. Розморожені креветки очистити від панцира, хвостиків і кишкової вени.
розігрійте Сковороду, покладіть вершкове масло, повністю розтопіть, додайте пшеничне борошно, постійно помішуючи, обсмажте буквально пару хвилин.
Поступово влийте вершки, постійно помішуючи, доведіть соус до кипіння і відразу зніміть з вогню. Вершки можна використовувати будь-якої жирності.
Часник очистіть від лушпиння і роздушіть плоскою стороною ножа.
Іншу розігрійте сковороду, додайте оливкову олію, а потім викладіть роздавлений часник, обсмажте буквально хвилину і зніміть зі сковороди.
Викладіть очищені креветки, обсмажте кілька хвилин на сильному вогні, постійно помішуючи.
Додайте сіль, чорний мелений перець і приправу для креветок за смаком.
Поступово влийте приготований вершковий соус. Доведіть до загустіння і зніміть з вогню.
У каструлю налийте воду, поставте на вогонь і закип’ятіть. Додайте сіль і викладіть вказане в рецепті кількість спагетті. Зменшіть вогонь і варіть спагетті протягом часу, зазначеного на упаковці, злити через сито або друшляк.
Відварені спагетті розкладіть по тарілках, зверху розподіліть креветки з соусом. Пасту Карбонара з креветками у вершковому соусі подавайте на стіл.
Насолоджуйтеся апетитним стравою!
Паста карбонара Паста карбонара у вершковому соусі