Настійно пропоную скористатися чудовим рецептом пасти Карбонара. Паста, приготовлена з креветками у вершковому соусі, виходить неймовірно ніжною і соковитою. Гаряче блюдо стане відмінним варіантом для смачного збалансованого вечері.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Вершки – 250 мл
  • Креветки варені – 350 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Макарони – 250 гр.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.
  • Часник – 3 зуб.
  • Масло оливкове – 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування вершковою ароматною пасти Карбонара з креветками у вершковому соусі.

Заморожені креветки залийте крутим окропом на кілька хвилин. Розморожені креветки очистити від панцира, хвостиків і кишкової вени.

розігрійте Сковороду, покладіть вершкове масло, повністю розтопіть, додайте пшеничне борошно, постійно помішуючи, обсмажте буквально пару хвилин.

Поступово влийте вершки, постійно помішуючи, доведіть соус до кипіння і відразу зніміть з вогню. Вершки можна використовувати будь-якої жирності.

Часник очистіть від лушпиння і роздушіть плоскою стороною ножа.

Іншу розігрійте сковороду, додайте оливкову олію, а потім викладіть роздавлений часник, обсмажте буквально хвилину і зніміть зі сковороди.

Викладіть очищені креветки, обсмажте кілька хвилин на сильному вогні, постійно помішуючи.

Додайте сіль, чорний мелений перець і приправу для креветок за смаком.

Поступово влийте приготований вершковий соус. Доведіть до загустіння і зніміть з вогню.

У каструлю налийте воду, поставте на вогонь і закип’ятіть. Додайте сіль і викладіть вказане в рецепті кількість спагетті. Зменшіть вогонь і варіть спагетті протягом часу, зазначеного на упаковці, злити через сито або друшляк.

Відварені спагетті розкладіть по тарілках, зверху розподіліть креветки з соусом. Пасту Карбонара з креветками у вершковому соусі подавайте на стіл.

Насолоджуйтеся апетитним стравою!

Паста карбонара Паста карбонара у вершковому соусі