Пропоную скористатися чудовим рецептом і приготувати ситну і смачну пасту Карбонара з курячим філе. Такий варіант обіду, безумовно, припаде до смаку абсолютно всім. Основна страва виходить апетитним з ніжним вершковим соусом. Приготуйте Карбонару, і ви отримаєте незабутнє задоволення.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Вершки – 200 мл
- Куряче філе – 400 гр.
- Сіль – за смаком
- Спагетті – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 бутон
- Масло вершкове – 2 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Прованські трави – за смаком
Процес приготування:
Готувати пасту карбонару з курячим філе легко! Куряче філе промийте в проточній воді.
Викладіть в каструлю, залийте водою, посоліть. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння, зніміть піну, що утворилася, скориставшись шумівкою. Зменшіть вогонь і варіть куряче філе під кришкою до готовності приблизно 20 хвилин.
Зварене куряче філе обережно вийміть з гарячого бульйону, трохи остудіть, наріжте на невеликі за розміром шматочки.
Сковороду розігрійте на вогні, викладіть вершкове олію і розтопіть його.
Ріпчасту цибулю очистіть і дрібно наріжте гострим ножем, викладіть в сковороду і обсмажте до розм’якшення.
В сковороду до смаженій репчатому луку викладіть нарізане куряче філе, періодично помішуючи, обсмажте до зміни кольору. Додати прованські трави, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Влийте вершки. Вершки можна використовувати будь-якої жирності. Перемішайте соус і доведіть до загустіння на мінімальному вогні.
Закип’ятіть воду в глибокій каструлі, посоліть, викладіть відміряну кількість спагетті. Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці, процідіть через друшляк.
В сковороду до соусу викладіть відварені спагетті, ретельно перемішайте, щоб всі спагетті вкрилися соусом і просякли, прогрійте буквально кілька хвилин і відразу ж зніміть з вогню.
Найніжнішу пасту Карбонара з курячим філе подавайте на стіл порційно.
Насолоджуйтеся смачною ароматною пастою!
Паста карбонара з куркою Паста карбонара з куркою і вершками