Паста Карбонара як безліч страв має велику кількість рецептів. Сьогодні я пропоную скористатися рецептом неймовірно апетитною пасти Карбонара з куркою з вершковим соусом. Блюдо виходить неймовірно смачним з яскравим ароматом. Приготуйте вершкову пасту, і ваші близькі залишаться в захваті.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Вершки – 400 мл
  • Копчена курка – 300 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Макарони (Бантики) – 500 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Петрушка для прикраси

Процес приготування:

Приступимо до приготування пасти карбонара з куркою у вершковому соусі. Часник очистіть від лушпиння і подрібніть ножем. Копчену курку відокремити від кісток і розберіть на волокна. Добре розігрійте Сковороду, налийте трохи оливкової олії, викладіть подрібнений часник і копчену курку, постійно помішуючи, трохи обсмажте.

Сир «Пармезан» подрібніть на дрібній тертці. Замість «Пармезану» можна використовувати будь-сир твердого сорту. Додайте в сковороду, влийте необхідну кількість вершків будь-якої жирності. Перемішайте до однорідної консистенції. Посоліть і поперчіть. Доведіть соус до загусання.

У велику каструлю налийте холодну воду, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, посоліть, викладіть необхідну кількість бантиків. Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці. Відварені бантики злийте через друшляк або сито і відправте в сковороду.

Ретельно перемішайте блюдо. Прогрійте кілька хвилин і зніміть з вогню. Пасту Карбонара з куркою в вершковому соусі подавайте на стіл порційно, прикрасивши подрібненою петрушкою.

Насолоджуйтеся найніжнішої пастою!

Макарони з м'ясом Паста карбонара Паста карбонара без вершків Паста карбонара з куркою Паста карбонара у вершковому соусі