Приготувати смачну і ароматну закуску або гарнір під м’ясо з димком дуже просто з рецептом печериць на грилі. Гриби за цим рецептом виходять просто незрівнянними – ніжними, соковитими. Вони припадуть до смаку абсолютно всім: і мешканцям, і гостям.
Інгредієнти: на 7 порц.
- Печериці свіжі – 15 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Масло оливкова – 50 мл
- Лимонний сік – 1 ст. л.
- Розмарин сушений – 1 щіпка
- Сіль – за смаком
- Перець чилі – за смаком
Процес приготування:
Готувати печериці на грилі легко! Часник пропустити через прес. В окремій ємності змішати часник, оливкова олія, лимонний сік і сушений розмарин. За смаком додати в суміш сіль і червоний перець чилі, все ретельно перемішати.
Печериці помити, просушити на кухонному рушнику, очистити від плівок і видалити ніжки.
Очищені гриби полити сумішшю приправ, залишити на півгодини для маринування.
Розігріти сковороду гриль, викласти на неї капелюшки печериць. Смажити гриби з двох боків до появи золотистої апетитною скоринки.
що Залишилася сумішшю приправ трохи полити готові печериці на грилі. Швидше пробуйте незвичайне блюдо!
Новости