Приготувати смачну і ароматну закуску або гарнір під м’ясо з димком дуже просто з рецептом печериць на грилі. Гриби за цим рецептом виходять просто незрівнянними – ніжними, соковитими. Вони припадуть до смаку абсолютно всім: і мешканцям, і гостям.


Інгредієнти: на 7 порц.

  • Печериці свіжі – 15 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Масло оливкова – 50 мл
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Розмарин сушений – 1 щіпка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чилі – за смаком

Процес приготування:

Готувати печериці на грилі легко! Часник пропустити через прес. В окремій ємності змішати часник, оливкова олія, лимонний сік і сушений розмарин. За смаком додати в суміш сіль і червоний перець чилі, все ретельно перемішати.

Печериці помити, просушити на кухонному рушнику, очистити від плівок і видалити ніжки.

Очищені гриби полити сумішшю приправ, залишити на півгодини для маринування.

Розігріти сковороду гриль, викласти на неї капелюшки печериць. Смажити гриби з двох боків до появи золотистої апетитною скоринки.

що Залишилася сумішшю приправ трохи полити готові печериці на грилі. Швидше пробуйте незвичайне блюдо!

Новости