Печінкові млинці – це дуже смачне і ситне блюдо. Вони добре підходять для різного роду начинок, овочевих, м’ясних або грибних. А тому можуть стати чудовим святковим блюдом.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 500 гр.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Яйце – 1 шт.
- Сметана – 1 ст. л.
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Сода харчова – на кінчику ножа
Процес приготування:
Готувати млинці печінкові легко! Печінку промиваємо водою. Цибулю очищаємо від лушпиння. Прокручуємо цибулю і печінку через м’ясорубку.
Моркву чистимо та миємо, натираємо моркву за допомогою дрібної терки.
В глибокій ємності змішуємо фарш, яйце, сметану, борошно, соду і моркву. Солимо і перчимо за смаком. Перемішуємо продукти.
Розігріваємо змащену рослинним маслом сковороду. Викладаємо один черпак тіста і розподіляємо його по всій сковороді. Смажимо на помірному вогні 3-4 хв. Потім перевертаємо на інший бік.
Таким чином, обсмажуємо все млинці.
Приємного апетиту!
Дієтичне млинці Млинці без молока Оригінальні млинці на Масляну ПП млинці