Печінкові млинці – це дуже смачне і ситне блюдо. Вони добре підходять для різного роду начинок, овочевих, м’ясних або грибних. А тому можуть стати чудовим святковим блюдом.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 500 гр.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Сода харчова – на кінчику ножа

Процес приготування:

Готувати млинці печінкові легко! Печінку промиваємо водою. Цибулю очищаємо від лушпиння. Прокручуємо цибулю і печінку через м’ясорубку.

Моркву чистимо та миємо, натираємо моркву за допомогою дрібної терки.

В глибокій ємності змішуємо фарш, яйце, сметану, борошно, соду і моркву. Солимо і перчимо за смаком. Перемішуємо продукти.

Розігріваємо змащену рослинним маслом сковороду. Викладаємо один черпак тіста і розподіляємо його по всій сковороді. Смажимо на помірному вогні 3-4 хв. Потім перевертаємо на інший бік.

Таким чином, обсмажуємо все млинці.

Приємного апетиту!

Дієтичне млинці Млинці без молока Оригінальні млинці на Масляну ПП млинці