У пошуках красивої і смачної закуски на святковий стіл легко збитися з шляху. Однак, знаючи рецепт печінкового торта з курячої печінки, господиня легко зможе уникнути цієї проблеми. Ошатний, ніжний і соковитий торт стане справжньою прикрасою столу і не залишить гостей байдужими.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Куряча печінка – 700 гр.
  • Молоко коров’яче – 150 мл
  • Майонез – 60 мл
  • Сир – 60 гр.
  • Масло рослинне – 60 мл
  • Борошно пшеничне – 4 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Цибуля зелена – за смаком

Процес приготування:

Рецепт печінкового торта з курячої печінки гранично простий! Курячу печінку помити, видалити всі прожилки, обсушити на паперовому рушнику пропустить через м’ясорубку. В печінковий фарш додати яйця і борошно.

Масу посолити і поперчити. Все ретельно перемішати.

В печінкову масу поступово влити молоко, перемішати до однорідності.

Розігріти сковороду, смажити на рослинній олії печінкові коржі на невеликому вогні (вийде близько 10 коржів).

Моркву очистити, натерти на крупній тертці. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Обсмажити цибулю і моркву на сковороді до рум’яного кольору.

Печінкові коржі промазати майонезом і розподілити по поверхні кожного по кілька ложок засмажки.

З печінкових коржів сформувати торт. Натерти сир на крупній тертці, зелений лук дрібно порубати. Посипати торт зверху тертим сиром і зеленою цибулею. Печінковий торт з курячої печінки готовий до подачі на стіл!

Печінковий торт Печінковий торт з курячої печінки зі сметаною Печінковий торт на сковороді з курячої печінки Печінковий торт ПП Торти