Печінковий торт з курячої печінки – справжній кулінарний шедевр. Дуже смачний, соковитий і поживний, він стане прикрасою святкового столу. Його приготування вимагає часу, але результати перевершать всі сподівання. Дуже смачне блюдо!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряча печінка – 700 гр.
- Цибуля ріпчаста – 3 головки
- Морква – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Майонез – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування печінкового торта з курячої печінки в духовці? Курячу печінку промиваємо, чистимо її від плівки і білих прожилок, а потім нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо їх у чашу блендера і подрібнюємо.
Тепер додаємо яйця і засипаємо борошно. Знову все ретельно перемішуємо блендером.
Цибулю чистимо від луски і ріжемо дрібними кубиками. Обсмажуємо цибулю на розігрітому рослинному маслі.
Моркву чистимо, промиваємо і натираємо з допомогою великої терки. Додаємо її на сковороду і смажимо до м’якого стану 7-10 хв
У готову засмажку з овочів кладемо майонез, додаємо сіль і перець. Все ретельно перемішуємо.
Ділимо печінковий тісто на 5-7 частини, а начинку з овочів на 2. Беремо форму для випікання і застеляємо дно папером для запікання, бортики змащуємо маслом. Викладаємо першу частину тіста і розрівнюємо його по всій поверхні. Випікаємо в духовці 10 хв.
Таким чином випікаємо все тісто. Потім беремо корж і зверху кладемо начинку. Повторюємо так з усіма коржами. Верх і краю промазуємо начинкою. Даємо торту просочитися 20 хв.
Приємного апетиту!
Печінковий торт Печінковий торт без молока Печінковий торт в духовці Печінковий торт з курячої печінки зі сметаною Печінковий торт класичний Печінковий торт ПП Торти