Печінковий торт з курячої печінки – справжній кулінарний шедевр. Дуже смачний, соковитий і поживний, він стане прикрасою святкового столу. Його приготування вимагає часу, але результати перевершать всі сподівання. Дуже смачне блюдо!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряча печінка – 700 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 3 головки
  • Морква – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування печінкового торта з курячої печінки в духовці? Курячу печінку промиваємо, чистимо її від плівки і білих прожилок, а потім нарізаємо невеликими шматочками. Перекладаємо їх у чашу блендера і подрібнюємо.

Тепер додаємо яйця і засипаємо борошно. Знову все ретельно перемішуємо блендером.

Цибулю чистимо від луски і ріжемо дрібними кубиками. Обсмажуємо цибулю на розігрітому рослинному маслі.

Моркву чистимо, промиваємо і натираємо з допомогою великої терки. Додаємо її на сковороду і смажимо до м’якого стану 7-10 хв

У готову засмажку з овочів кладемо майонез, додаємо сіль і перець. Все ретельно перемішуємо.

Ділимо печінковий тісто на 5-7 частини, а начинку з овочів на 2. Беремо форму для випікання і застеляємо дно папером для запікання, бортики змащуємо маслом. Викладаємо першу частину тіста і розрівнюємо його по всій поверхні. Випікаємо в духовці 10 хв.

Таким чином випікаємо все тісто. Потім беремо корж і зверху кладемо начинку. Повторюємо так з усіма коржами. Верх і краю промазуємо начинкою. Даємо торту просочитися 20 хв.

Приємного апетиту!

Печінковий торт Печінковий торт без молока Печінковий торт в духовці Печінковий торт з курячої печінки зі сметаною Печінковий торт класичний Печінковий торт ПП Торти