Торт зі свинячої печінки виходить максимально ароматним, а завдяки додаванню молока в тісто коржі виходять не сухими і досить гнучкими. В якості начинки будемо використовувати пасеровану цибулю та моркву.


Інгредієнти: на 7 порц.

  • Свиняча печінка – 800 гр.
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Молоко коров’яче – 200 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 3 шт.
  • Майонез – за смаком
  • Часник – 6 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати печінковий торт зі свинячої печінки з молоком? Печінка очистити від плівок і судин, подрібнити в блендері або кухонному комбайні.

Додати яйця, молоко, все пробити до однорідності.

Всипати просіяне борошно, посолити і поперчити за смаком.

Розігріти сковороду і випікати печінкові млинці.

Одночасно з цим почистити цибулю з морквою, моркву потерти на крупній тертці, а цибулю нарізати кубиками.

Обсмажити цибулю з морквою на олії на середньому вогні до м’якості і рум’яного золотистого кольору.

На блюдо викласти перший корж печінкового торта.

Потерти на дрібній тертці очищений зубчик часнику.

Змастити корж майонезом.

Викласти поверх майонезу частину начинки. Накрити наступним коржем.

Так скласти з коржів весь торт, перекладаючи його цибульно-морквяної засмажкою і змащуючи майонезом.

В кінці обмазати торт майонезом, прикрасити свіжою зеленню. Поставити в холодильник на просочення мінімум на 1 годину.

Приємного апетиту!

Печінковий торт Печінковий торт з морквою і цибулею Печінковий торт зі свинячої печінки з морквою і цибулею Печінковий торт класичний Печінковий торт на сковороді з свинячої печінки