Торт зі свинячої печінки виходить максимально ароматним, а завдяки додаванню молока в тісто коржі виходять не сухими і досить гнучкими. В якості начинки будемо використовувати пасеровану цибулю та моркву.
Інгредієнти: на 7 порц.
- Свиняча печінка – 800 гр.
- Борошно пшеничне – 200 гр.
- Молоко коров’яче – 200 мл
- Яйце – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Морква – 3 шт.
- Майонез – за смаком
- Часник – 6 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати печінковий торт зі свинячої печінки з молоком? Печінка очистити від плівок і судин, подрібнити в блендері або кухонному комбайні.
Додати яйця, молоко, все пробити до однорідності.
Всипати просіяне борошно, посолити і поперчити за смаком.
Розігріти сковороду і випікати печінкові млинці.
Одночасно з цим почистити цибулю з морквою, моркву потерти на крупній тертці, а цибулю нарізати кубиками.
Обсмажити цибулю з морквою на олії на середньому вогні до м’якості і рум’яного золотистого кольору.
На блюдо викласти перший корж печінкового торта.
Потерти на дрібній тертці очищений зубчик часнику.
Змастити корж майонезом.
Викласти поверх майонезу частину начинки. Накрити наступним коржем.
Так скласти з коржів весь торт, перекладаючи його цибульно-морквяної засмажкою і змащуючи майонезом.
В кінці обмазати торт майонезом, прикрасити свіжою зеленню. Поставити в холодильник на просочення мінімум на 1 годину.
Приємного апетиту!
Печінковий торт Печінковий торт з морквою і цибулею Печінковий торт зі свинячої печінки з морквою і цибулею Печінковий торт класичний Печінковий торт на сковороді з свинячої печінки