Сьогодні хочу поділитися чудовим рецептом чудового пісного горохового супу-пюре без використання м’яса. Перше блюдо виходить з густою однорідною консистенцією. Такий суп зігріє вас холодним осіннім днем і добре наситить. Приготуйте, і ви не пошкодуєте!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Горох колотий – 400 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Картопля – 3 шт.
- Насіння кропу для прикраси
- Масло оливкове – для прикраси
- Вода – 2,5 л
- Сіль – за смаком
- Сухарики – для прикраси
- Кокосове молоко – для прикраси
Процес приготування:
Готувати пісний гороховий суп-пюре без м’яса просто! Колоту горохову крупу промийте, а потім залиште на ситі, щоб зайва волога скла.
Горох викладіть в каструлю, залийте водою, поставте на вогонь і доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть під кришкою близько 1 години. Картоплю вимийте і очистіть від шкірки, скориставшись овочечисткою, наріжте кубиками і надішліть в каструлю.
Моркву ретельно вимийте і очистіть від шкірки, скориставшись овочечисткою, натріть на крупній тертці.
Овочі викладіть у добре розігріту сковороду і обсмажте до м’якості, періодично помішуючи. Засмажку викладіть в суп, посоліть і доведіть до кипіння.
Гарячу каструлю акуратно зніміть з вогню. Скориставшись заглибним блендером, доведіть суп гороховий до однорідної гладкої консистенції.
Ніжний пісний гороховий суп-пюре, приготований без м’яса, розлийте по тарілках, зверху полийте оливковою олією і кокосовим молоком, прикрасьте насінням і хрусткими сухариками. Подавайте апетитне перше блюдо на стіл.
Приємного апетиту!
Горохове пюре Горохове пюре без замочування гороху Гороховий суп Гороховий суп у каструлі Пісний суп гороховий