Незвичайний варіант плову з булгуру. Це легке у приготуванні блюдо. Крім того, булгур володіє рядом корисних властивостей для організму.
Інгредієнти: на 5 порц.
- Цибуля ріпчаста – 50 гр.
- Морква – 60 гр.
- Курячі крильця – 250 гр.
- Масло соняшникове – 60 гр.
- Булгур – 100 гр.
- Куркума – 5 гр.
- Паприка мелена – 3 гр.
- Вода – 150 гр.
Процес приготування:
Готувати плов з булгуром і куркою на сковороді легко! Підготуйте всі необхідні інгредієнти за списком.
Цибулю і моркву очистити. Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці.
Крила помийте і розріжте їх на частини по суглобам.
На рослинному маслі обсмажте булгур. Промивати крупу не потрібно.
До крупі додайте подрібнені овочі, обсмажте все разом. Потім додайте курячі крила.
Додайте куркуму і паприку, влийте воду і тушкуйте плов на повільному вогні під кришкою. Коли булгур розбухне, плов готовий, можна подавати його на стіл.
Смачного!