Швидкий у приготуванні і оригінальний за смаком плов виходить з булгуру і курячого філе. Страва порадує пікантним ароматом і поживністю. Подавайте до обіднього столу!
Інгредієнти: на 2 порції.
- Булгур – 200 гр.
- Куряче філе – 0,5 кг
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 зуб.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Зелень – для прикраси
Процес приготування:
Готувати плов з булгуру з курячим філе легко! Спочатку підготуємо всі інгредієнти. Отсыпаем необхідну кількість булгуру, чистимо овочі і дрібними кубиками ріжемо філе курячої.
Булгур замочуємо холодною водою на 30 хвилин, а після промиваємо його.
В цей час подрібнюємо цибулю.
Розігріваємо сковороду і обсмажуємо цибулю на рослинній олії до легкого рум’янцю.
Натираємо моркву і додаємо до цибулі. Тушкуємо пару хвилин на середньому вогні.
Слідом додаємо курячого філе. Солимо вміст і посипаємо спеціями за смаком.
Розмішуємо продукти і обсмажуємо їх близько 7 хвилин.
Викладаємо промитий булгур.
Повністю заливаємо водою інгредієнти в сковороді, додаємо часник.
Накриваємо кришкою і тушкуємо 20 хвилин. Перемішувати не треба.
Яскравий плов з булгуру з куркою готовий. Подавайте до столу, прикрасивши його ароматною зеленню.
Дієтичний плов Дієтичний плов з куркою Пісний плов Плов без цибулі Плов з куркою Плов з куркою і часником Плов з курячою грудкою Розсипчастий плов з куркою