Швидкий у приготуванні і оригінальний за смаком плов виходить з булгуру і курячого філе. Страва порадує пікантним ароматом і поживністю. Подавайте до обіднього столу!


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Булгур – 200 гр.
  • Куряче філе – 0,5 кг
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Готувати плов з булгуру з курячим філе легко! Спочатку підготуємо всі інгредієнти. Отсыпаем необхідну кількість булгуру, чистимо овочі і дрібними кубиками ріжемо філе курячої.

Булгур замочуємо холодною водою на 30 хвилин, а після промиваємо його.

В цей час подрібнюємо цибулю.

Розігріваємо сковороду і обсмажуємо цибулю на рослинній олії до легкого рум’янцю.

Натираємо моркву і додаємо до цибулі. Тушкуємо пару хвилин на середньому вогні.

Слідом додаємо курячого філе. Солимо вміст і посипаємо спеціями за смаком.

Розмішуємо продукти і обсмажуємо їх близько 7 хвилин.

Викладаємо промитий булгур.

Повністю заливаємо водою інгредієнти в сковороді, додаємо часник.

Накриваємо кришкою і тушкуємо 20 хвилин. Перемішувати не треба.

Яскравий плов з булгуру з куркою готовий. Подавайте до столу, прикрасивши його ароматною зеленню.

Дієтичний плов Дієтичний плов з куркою Пісний плов Плов без цибулі Плов з куркою Плов з куркою і часником Плов з курячою грудкою Розсипчастий плов з куркою