Ароматний плов з рису і індички можна приготувати в утятнице. Домашнє блюдо порадує своєю поживністю і легким пряним смаком. Подавайте яскраве частування до обіду!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Рис білий – 400 гр.
  • Індичка – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Лавровий лист – 4 шт.
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

Готувати плов з індички в утятнице просто! Промиваємо м’ясо індички і ріжемо його на шматки середнього розміру.

Викладаємо м’ясо в гусятницю з рослинним маслом. Сюди ж додаємо терту моркву, подрібнену цибулю, сіль і спеції.

Розмішуємо продукти і обсмажуємо їх 10-15 хвилин до готовності.

Додаємо в гусятницю рис. Заливаємо вміст водою і тушкуємо на слабкому вогні 20 хвилин.

наприкінці готування додаємо лаврове листя. Тримаємо страву на плиті ще 5 хвилин і вимикаємо вогонь.

Готовий плов з індичкою розмішуємо і розкладаємо по тарілках. Можна подавати до столу!

Пісний плов Плов без цибулі Плов з індичкою Плов з круглозерним рисом Плов у утятнице на плиті