Поживний і пряний плов з куркою легко приготувати в домашніх умовах в казані. Готовий продукт порадує своїм яскравим смаком і ароматом. Додайте просту кулінарну ідею у ваше меню.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Рис білий – 3 ст.
- стегно Куряче – 1 кг
- Сало свиняче – 30 гр.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Зелень – для прикраси
Процес приготування:
Готувати плов з куркою будинку в казані на плиті просто! З курячих стегон знімаємо м’ясо і ділимо його на дрібні шматки. Кістки не використовуємо.
Розтоплюємо сало в казані. У жирі обсмажуємо шматки курки і після викладаємо їх на тарілку.
В цьому ж жирі смажимо терту моркву і подрібнену цибулю близько 3-5 хвилин.
Кладемо м’ясо назад у казан. Додаємо рис, сіль, спеції і головку часнику. Заливаємо вміст водою і тушкуємо під кришкою 40 хвилин. Готуємо на слабкому вогні.
Після готовності плов розмішуємо і викладаємо на тарілку. Доповнюємо смачне частування свіжою зеленню і подаємо до столу!
Плов без цибулі Плов в казані Плов в казані на плиті Плов з куркою в казані на плиті Плов з куркою і часником Плов з часником