Плов, приготований в духовці, має насичений смак і чудовий аромат. До того ж це збалансоване блюдо, в ньому є білки, жири і клітковина.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яловичина – 0,7 – 0,8 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 – 3 головки
  • Морква – 3 шт.
  • Рис білий – 1,5 склянки
  • Часник – 1 головка
  • Приправа (на вибір) – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати плов з яловичиною в скляному посуді в духовці просто! Яловичину наріжте кубиками, обсмажте її на сильному вогні до рум’яної скоринки.

Моркву натріть на крупній тертці, цибулю дрібно наріжте.

Перекладіть обсмажене м’ясо і овочі в скляну форму.

У форму всипте промитий рис, додайте спеції, сіль і цілу головку часнику. Залийте вміст форми гарячою водою.

Накрийте скляну форму кришкою і поставте його в духовку, розігріту до 180 градусів на 45 хвилин. Плов подавайте на стіл з салатом або маринованими овочами.

Приємного апетиту!

Пісний плов Плов без м'яса Плов без моркви Плов без цибулі Плов з м'ясом Плов з часником Плов з яловичиною в духовці Плов у скляному посуді в духовці