Якщо вам захотілося плову, але ні казана, скористайтесь мультиварка Панасонік. В ній плов нудиться при високій температурі, виходить дуже ароматним і має насичений смак.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 2 шт.
- Часник – 1 головка
- Рис білий – 1,5 ст.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Зелень – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Щоб приготувати плов зі свининою в мультиварці Панасонік, м’ясо помийте, промокніть паперовими рушниками і наріжте кубиками. У чашу мультиварки влийте рослинне масло і викладіть м’ясо.
свинину Обсмажте в режимі «Смаження» до легкого зарум’янювання.
Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте півкільцями і додайте його в чашу. Продовжуйте готувати, поки цибуля не набуде красивий золотий колір.
Моркву очистіть, помийте і натріть на крупній тертці. Перекладіть моркву в каструлю і готуйте 10 хвилин.
Далі влийте окріп, щоб він повністю покрив зажарку, додайте сіль і спеції. Виберіть режим «Гасіння», встановіть таймер на 25-30 хвилин.
По закінченні програми додайте часник.
Викладіть промитий рис, долийте окропу, щоб він покрив крупу. У меню мультиварки Панасонік виберіть режим «Плов», поставте таймер на 20-30 хвилин.
Після закінчення програми додайте рубану зелень і подавайте плов зі свининою до столу.
Смачного!