Якщо вам захотілося плову, але ні казана, скористайтесь мультиварка Панасонік. В ній плов нудиться при високій температурі, виходить дуже ароматним і має насичений смак.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Морква – 2 шт.
  • Часник – 1 головка
  • Рис білий – 1,5 ст.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати плов зі свининою в мультиварці Панасонік, м’ясо помийте, промокніть паперовими рушниками і наріжте кубиками. У чашу мультиварки влийте рослинне масло і викладіть м’ясо.

свинину Обсмажте в режимі «Смаження» до легкого зарум’янювання.

Цибулю очистіть від лушпиння, наріжте півкільцями і додайте його в чашу. Продовжуйте готувати, поки цибуля не набуде красивий золотий колір.

Моркву очистіть, помийте і натріть на крупній тертці. Перекладіть моркву в каструлю і готуйте 10 хвилин.

Далі влийте окріп, щоб він повністю покрив зажарку, додайте сіль і спеції. Виберіть режим «Гасіння», встановіть таймер на 25-30 хвилин.

По закінченні програми додайте часник.

Викладіть промитий рис, долийте окропу, щоб він покрив крупу. У меню мультиварки Панасонік виберіть режим «Плов», поставте таймер на 20-30 хвилин.

Після закінчення програми додайте рубану зелень і подавайте плов зі свининою до столу.

Смачного!

Пісний плов з грибами Плов Плов в мультиварці Панасонік Плов зі свининою