В приготуванні плову важливо вибрати якісне м’ясо і пропарений рис. Тоді ваше блюдо вийде смачним і насиченим. Кількості м’яса, моркви та цибулі повинно бути приблизно однаковим.


Інгредієнти: на 3 порції.

  • Рис білий – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 470 гр.
  • Свинина – 600 гр.
  • Моркву – 420 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Куркума – 1 ч. л.
  • Паприка мелена – 1 ч. л.
  • Приправа Хмелі-Сунелі – 1 ч. л.
  • Каррі – 1 ч. л.
  • Часник – 1 головка
  • Масло рослинне – 100 мл

Процес приготування:

Щоб приготувати плов зі свининою в мультиварці-скороварці, свинину наріжте кубиками, перекладіть її в чашу мультиварки, влийте воду, закрийте кришкою і готуйте м’ясо в режимі «Гасіння» 20 хвилин.

Після звукового сигналу відкрийте кришку, дістаньте м’ясо, бульйон процідіть через сито, він знадобиться в подальшому приготуванні.

Цибулю очистіть, наріжте кубиками і відправте його в чашу мультиварки-скороварки з розігрітим рослинним маслом. Обсмажте цибулю до м’якості. Потім додайте свинину і продовжуйте смажити 5-7 хвилин.

Далі додайте спеції, перемішайте і обсмажте протягом 2-3 хвилин.

Моркву наріжте соломкою, додайте в чашу і смажте 5-10 хвилин.

Посоліть зажарку, влийте бульйон, перемішайте.

Рис промийте в декількох водах і викладіть його в чашу. Додайте також голівку часнику. Запустіть програм «Плов» на 15-20 хвилин.

Після звукового сигналу відкрийте клапан, спустіть пар і відкрийте кришку. Плов готовий, можна подавати на стіл.

Смачного!

Пісний плов Пісний плов з грибами Плов Плов без м'яса Плов без цибулі Плов в мультиварці-скороварці Плов зі свининою в мультиварці Редмонд