Яскравий домашній плов виходить з рису, свинини і чорносливу. Готовий продукт порадує незабутнім ароматом і смаком. Соковите блюдо стане головною стравою вашого обіднього столу.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Свинина – 350 гр.
- Рис білий – 2 склянки
- Чорнослив – 15 шт.
- Часник – 2 головки
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – 20 гр.
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
Як почати готувати плов з свинини з чорносливом? Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Смажимо у ньому шматочки свинини до рум’янцю.
Додаємо до м’яса порізану кубиками цибулю та моркву. Тушкуємо кілька хвилин.
У холодній воді старанно промиваємо рис.
Кладемо продукт в піджарки з м’яса і овочів.
Сюди ж додаємо сіль, приправу для плову і чорнослив.
Повністю заливаємо інгредієнти водою.
Готуємо страву до випаровування вологи. Приблизно, на це піде 20-30 хвилин.
Ароматний плов зі свининою і чорносливом готовий. Розмішуйте продукт, ділите на порції і подавайте до столу!
Пісний плов Плов з круглозерним рисом Плов з м'ясом і сухофруктами Плов з часником Розсипчастий плов зі свининою