Апетитні, повітряні плюшки московські легко і просто приготувати в хлібопічці. Тісто добре вимішується і підходить, а значить і випічка буде якісною і смачною. Прекрасний десерт для всієї родини!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 500 гр.
- Цукор-пісок – гр.
- Сіль – 1 щіпка
- Молоко коров’яче – 120 мл
- Вода – 80 мл
- Яйце – 1 шт.
- Масло рослинне – 30 мл
- Сухі дріжджі – 1 ч. л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування булочок Московських в хлібопічці Панасонік. Борошно просіваємо через ситечко.
Відправляємо її чашу хлібопічки, додаємо воду, молоко, яйце, рослинне масло, цукор, сіль і дріжджі.
Выпираем режим заміс «французьке тісто», а час 3 години.
Готове обминаємо тісто і розгортаємо в джгут. Ділимо його на 12 шматочків.
кожен коржик розгортаємо в довгий прямокутник і складаємо його із широких боків, накладаємо їх один на одного. Потім складаємо вузькі сторони.
З одного боку краю сплющує, а з іншого робимо надріз посередині. Распрямляем його у формі серця.
Змащуємо деко олією і викладаємо плюшки, посипаємо їх цукром і випікаємо в духовій печі при 180 градусах.
Приємного апетиту!
Плюшки