Апетитні, повітряні плюшки московські легко і просто приготувати в хлібопічці. Тісто добре вимішується і підходить, а значить і випічка буде якісною і смачною. Прекрасний десерт для всієї родини!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 500 гр.
  • Цукор-пісок – гр.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Молоко коров’яче – 120 мл
  • Вода – 80 мл
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло рослинне – 30 мл
  • Сухі дріжджі – 1 ч. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування булочок Московських в хлібопічці Панасонік. Борошно просіваємо через ситечко.

Відправляємо її чашу хлібопічки, додаємо воду, молоко, яйце, рослинне масло, цукор, сіль і дріжджі.

Выпираем режим заміс «французьке тісто», а час 3 години.

Готове обминаємо тісто і розгортаємо в джгут. Ділимо його на 12 шматочків.

кожен коржик розгортаємо в довгий прямокутник і складаємо його із широких боків, накладаємо їх один на одного. Потім складаємо вузькі сторони.

З одного боку краю сплющує, а з іншого робимо надріз посередині. Распрямляем його у формі серця.

Змащуємо деко олією і викладаємо плюшки, посипаємо їх цукром і випікаємо в духовій печі при 180 градусах.

Приємного апетиту!

Плюшки