Дуже хорошим і якісним виходить тісто в хлібопічці. Плюшки з нього просто неймовірні! Пишні, апетитні, дуже смачні! Справжня смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 600 гр.
- Молоко коров’яче – 120 мл
- Вода – 70 мл
- Цукор-пісок – 150 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Сухі дріжджі – 3 ч. л.
- Яйце – 2 шт.
- Ванілін – 1,5 гр.
- цукор – 50 гр.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати плюшки Московські в хлібопічці просто! В чашу хлібопічки відправляємо всі інгредієнти, молоко, 1,5 яйця, воду, борошно, дріжджі, ванілін, цукровий пісок. Встановлюємо режим «Тісто» в програмі «Основний хліб». Коли пролунає сигнал, залишаємо тісто на 1,5-2 години.
Обминаємо тісто і ділимо приблизно на 12 шматочків. Розкачуємо їх в прямокутник.
Промазуємо тісто м’яким вершковим маслом і скачуємо в джгутик. Тепер складаємо його навпіл і робимо надріз посередині зверху.
Вивертаємо тісто в розрізі, утворюючи форму серця.
Промазуємо деко олією і викладаємо плюшки, посипаємо верх коричневим цукром і ставимо в духовку на 30-35 хв. і випікаємо при 180 градусах.
Приємного апетиту!
Плюшки