Дуже хорошим і якісним виходить тісто в хлібопічці. Плюшки з нього просто неймовірні! Пишні, апетитні, дуже смачні! Справжня смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 600 гр.
  • Молоко коров’яче – 120 мл
  • Вода – 70 мл
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Сухі дріжджі – 3 ч. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Ванілін – 1,5 гр.
  • цукор – 50 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Готувати плюшки Московські в хлібопічці просто! В чашу хлібопічки відправляємо всі інгредієнти, молоко, 1,5 яйця, воду, борошно, дріжджі, ванілін, цукровий пісок. Встановлюємо режим «Тісто» в програмі «Основний хліб». Коли пролунає сигнал, залишаємо тісто на 1,5-2 години.

Обминаємо тісто і ділимо приблизно на 12 шматочків. Розкачуємо їх в прямокутник.

Промазуємо тісто м’яким вершковим маслом і скачуємо в джгутик. Тепер складаємо його навпіл і робимо надріз посередині зверху.

Вивертаємо тісто в розрізі, утворюючи форму серця.

Промазуємо деко олією і викладаємо плюшки, посипаємо верх коричневим цукром і ставимо в духовку на 30-35 хв. і випікаємо при 180 градусах.

Приємного апетиту!

Плюшки