Яскрава ідея для домашнього чаювання – ароматні булочки з корицею з дріжджового тіста. Солодка випічка порадує своїм смаком і дітей, і дорослих. Оцініть промиту кулінарну ідею для вашого столу!
Інгредієнти: на 8 порції.
- Борошно пшеничне – 4 склянки
- Свіжі дріжджі – 20 гр.
- Молоко коров’яче – 400 мл
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Кардамон – 1 ч. л.
- Масло вершкове – 60 гр.
- Для начинки: –
- Масло вершкове – 50 гр.
- Цукор-пісок – 1,5 ст. л.
- Кориця мелена – 1 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Волоський горіх – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування булочок з корицею з дріжджового тіста. Свіжі дріжджі розмішуємо з теплим молоком. Через 10 хвилин додаємо в суміш цукор, сіль, мелений кардамон і розтоплене вершкове масло.
Просіваємо борошно, замішуємо тісто і залишаємо його на годину підходити в теплому місці. Потрібно накрити рушником або серветкою.
Готове тісто тонко розкачуємо і обмазуємо сумішшю кориці, розтопленого масла і цукру.
Скручуємо заготовку в рулет і нарізаємо завтовшки 1,5 див.
Підготовлені гуртки викладаємо на деко з пергаментом, обмазуємо їх збитим яйцем і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 50 хвилин. За 10 хвилин до готовності страву можна прикрасити раскрошенными горіхами.
Ароматні булочки з корицею готові. Подавайте страву до столу в гарячому або охолодженому вигляді. Приємного чаювання!
Плюшки