Для морсу, молочного коктейлю та інших десертних цілей вам пропонується заморозити полуницю з цукром без варіння в невеликих пакетиках для льоду. Цей спосіб дуже зручний і вам сподобається, адже заморожені цілі ягоди полуниці багатьом набридли. Для цього способу підійдуть і дрібні, і пошкоджені ягоди, тільки не підгнилі, інакше смак заготовки буде зіпсований.
Інгредієнти: на 1 л.
- Полуниця – 1 кг
- Цукор-пісок – 1 кг
Процес приготування:
Готувати полуницю з цукром без варіння в морозилці на зиму просто! Полуницю добре промийте під проточною водою і потім видалити чашолистки. Підготуйте спеціальні пакети для заморозки льоду.
Підготовлені ягоди пересипте в чашу блендера або кухонного комбайна і подрібніть до однорідного стану. Потім насипте в чашу розраховане кількість цукру і ще раз блендером або ложкою добре перемішайте.
Приготоване полуничне пюре через лійку або лійку перелийте в пакетики для льоду і запакуйте їх згідно інструкції.
Потім пакетики з полуничним пюре акуратно покладіть в морозилку. Ваша заготовка після заморозки вийде яскравою і красивою. У будь-який час можете таку полуницю використовувати для десертних страв.
Зберігати таку полуницю можна протягом року.
Смачних і вдалих заготовок!