Що ж можна приготувати за одну хвилину? Та так, щоб це було смачно і незвично? Ділюся з вами своїм коханим і простим рецептом, який мене завжди виручає – помідори по-корейськи за хвилину.
Інгредієнти: на 1 л.
- Помідори свіжі – 10 шт.
- Перець чилі – 0.5 шт.
- Часник – 4 зуб.
- Кріп – 1 пучок
- Цукор-пісок – 1 ст. л.
- Сіль – 0,5 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати помідори по-корейськи за хвилину? Помідори, гострий перець і зелень кропу ретельно промийте під проточною водою, а потім просушіть. Помідори розрізати на четвертинки і вирізати плодоніжку, помістіть їх в глибоку ємність. Зелень кропу нарубіть гострим ножем і присипте зверху помідори.
Гострий перець наріжте кільцями. Додайте цукровий пісок, сіль і нарізаний гострий перець в ємність до помідорів.
Часник очистіть від лушпиння і подрібніть гострим ножем або пропустіть через прес. Кількість часнику і гострого перцю регулюйте в залежності від власних уподобань.
Влийте рослинне масло і ретельно перемішайте. Якщо любите гострі страви, можете додати столовий оцет. Приготовану закуску бажано охолодити в холодильнику і дати їй настоятися хоча б 30 хвилин.
Подавайте ароматну закуску до м’ясних страв. Я готую таку закуску у великих обсягах і зберігаю в холодильнику в трилітровій банці і пластиковому контейнері. Також можна заздалегідь приготувати заправку і зберігати в холодильнику, а коли буде потрібно, нарізати помідори і з’єднати з заправкою, ретельно перемішавши.
Приємного насолоди!
Помідори по-корейськи Помідори по-корейськи в банку за добу Помідори чилі на зиму