Ароматні помідори з часником в яблучному соку – оригінальна заготовка, яка буде радувати вас цілий рік. Помідори стають ще більш соковитими з додаванням соку, а часник робить пікантну закуску.
Інгредієнти: на 14 порц.
- Помідори свіжі – 1,5 кг
- Яблучний сік – 1 л
- Часник – 1 головка
- Сіль – 1 ст. л.
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Рецепт приготування помідори в яблучному соку з часником смачний! Перебираємо і промиваємо помідори, видаляємо хвостики. Часник очищаємо від лушпиння. Зубчики пропускаємо через тертку або продавлюємо за допомогою преса.
Підготуємо сік. При бажанні його можна вичавити самостійно.
В каструлі сік з’єднуємо з ложкою солі і доводимо до кипіння на повільному вогні. Маринад готовий.
В стерилізовані банки укладаємо помідори з подрібненим часником. Можна чергувати шарами. Заливаємо гарячим маринадом з яблучного соку. За смаком додаємо спеції. Закриваємо кришками і стерилізуємо заготовки у великій каструлі з киплячою водою 7-10 хвилин. Після чого дістаємо, закатуємо і відправляємо на зберігання. Готово!
Мариновані помідори Мариновані помідори з часником Мариновані помідори пальчики оближеш Мариновані помідори як в магазині Помідори на зиму Помідори на зиму пальчики оближеш Помідори під снігом з часником Томати, залиті окропом