Ароматні помідори з часником в яблучному соку – оригінальна заготовка, яка буде радувати вас цілий рік. Помідори стають ще більш соковитими з додаванням соку, а часник робить пікантну закуску.


Інгредієнти: на 14 порц.

  • Помідори свіжі – 1,5 кг
  • Яблучний сік – 1 л
  • Часник – 1 головка
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Рецепт приготування помідори в яблучному соку з часником смачний! Перебираємо і промиваємо помідори, видаляємо хвостики. Часник очищаємо від лушпиння. Зубчики пропускаємо через тертку або продавлюємо за допомогою преса.

Підготуємо сік. При бажанні його можна вичавити самостійно.

В каструлі сік з’єднуємо з ложкою солі і доводимо до кипіння на повільному вогні. Маринад готовий.

В стерилізовані банки укладаємо помідори з подрібненим часником. Можна чергувати шарами. Заливаємо гарячим маринадом з яблучного соку. За смаком додаємо спеції. Закриваємо кришками і стерилізуємо заготовки у великій каструлі з киплячою водою 7-10 хвилин. Після чого дістаємо, закатуємо і відправляємо на зберігання. Готово!

Мариновані помідори Мариновані помідори з часником Мариновані помідори пальчики оближеш Мариновані помідори як в магазині Помідори на зиму Помідори на зиму пальчики оближеш Помідори під снігом з часником Томати, залиті окропом