Смак яблучно-грушевого повидла не порівняти ні з чим. Він нагадуємо нам про безтурботне дитинство. Для того, щоб приготувати таке ласощі в домашніх умовах, вам знадобиться мінімальну кількість часу. В даному випадку в якості основних інгредієнтів краще всього використовувати домашні груші і яблука солодких сортів.


Інгредієнти: на 1.5 л.

  • Груша – 2 кг
  • Яблука – 1 кг
  • Цукор-пісок – 800 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування повидла з яблук і груш? Для початку необхідно підготувати груші та яблука. Для цього плоди необхідно ретельно вимити, а потім нарізати часточками, видаливши плодоніжку.

Відправляємо нарізані фрукти у каструлю з товстим дном, засипаємо цукром і ставимо на маленький вогонь.

Фруктова маса повинна варитися до тих пір, поки інгредієнти не стануть м’якими.

Після цього, знімаємо каструлю з вогню і відправляємо її вміст в блендер. Розм’якшені фрукти повинні перетворитися на пюре.

Далі пюре вливаємо назад в каструлю і відправляємо її знову на вогонь, приблизно на двадцять п’ять хвилин.

Готове варення залишилося розлити в чисті сухі банки, накривши кришкою. Приємного апетиту!

Варення з груш на зиму Варення з яблук і груш на зиму Повидло