Фунчоза відноситься до низькокалорійним продуктам і містить 140 Ккал на 100 г продукту. У поєднанні з куркою і овочами блюдо користується великою популярністю серед дотримуються ПП і потребують дієтичного харчування. Одночасно воно є досить ситним. Готуємо фунчозу з куркою і солодким перцем, обсмаженими на великому вогні і з мінімальною кількістю масла.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Куряче філе – 100 гр.
  • Фунчоза – 100 гр.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Соєвий соус – 1.5 ст. л.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати ПП фунчозу з куркою? Філе курки промийте холодною водою, обсушити серветкою і нарізати на брусочки.

На антипригарній сковороді розігрійте чайну ложечку оливкової олії. Потім перекладіть в сковорідку шматочки курки і на великому вогні посмажте до білого кольору. М’ясо трохи (адже будемо додавати соєвий соус) посоліть, посипте чорним перцем і на середньому вогні продовжуйте смажити до легкої золотистої скоринки. Обсмажене м’ясо перекладіть з сковорідки на тарілку.

Солодкий перець очистіть від насіння і наріжте на тонку соломку.

В сковорідку долийте ще трохи олії. Нарізаний перець перекладіть в сковорідку і протягом 5 хвилин обсмажте його на великому вогні.

Фунчозу відварити згідно до інструкції на упаковці, відкиньте на друшляк і промийте холодною водою.

В салатницю покласти відварену фунчозу. Поверх її покладіть обсмажені перець і курку. Страву полийте соєвим соусом. Його можна їсти відразу або дати деякий час настоятися, тоді буде смачніше. Але пам’ятайте, що фунчоза при повному охолодженні втрачає свій смак.

Приємного апетиту!

Фунчоза Фунчоза з куркою Фунчоза з куркою, овочами і соєвим соусом Фунчоза з курячою грудкою і овочами Фунчоза з м'ясом і овочами