З великим задоволенням хочу поділитися простим, швидким, корисним і смачним рецептом ПП хачапурі по-аджарськи з сиром. Цей рецепт неодмінно сподобається всім, хто стежить за своїм харчуванням і фігурою.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Житнє обдирне борошно – 400 гр.
- Яєчний білок – 3 шт.
- Яєчний жовток – 2 шт.
- Сир знежирений – 400 гр.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Кефір знежирений – 4 ст. л.
- Для начинки: –
- Сир знежирений – 100 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Сметана – 1 ст. л.
Процес приготування:
Як приготувати ПП хачапурі по-аджарськи з сиром? Підготуйте необхідні інгредієнти для хачапурі з сиром по-аджарськи.
В глибоку ємність викладіть знежирений або низкожирный сир. Розімніть виделкою.
Житнє цельносмолотую борошно додайте в ємність з розтертим сиром.
Влийте необхідну кількість знежиреного кефіру.
Потім всипте розпушувач.
Курячі яйця розділити на жовтки і білки. Білки 3 яєць додайте в тісто.
Додайте сіль. Ретельно перемішайте масу. Зібрати тісто в кулю. Тісто покладіть в миску і затягніть харчовою плівкою. Залиште в теплому місці на 10-15 хвилин.
Увімкніть духовку для розігріву, встановивши температуру 180 градусів. З відпочив тіста сформуйте човники, змочуючи руки в холодній воді. Човники викладіть на силіконовий килимок. Змастіть попередньо збитими жовтками 2 курячих яєць. Деко з човниками відправте в духовку на 20 хвилин.
Потім змастіть запечені човники столовою ложкою сметани.
Знежирений або низкожирный сир натріть на крупній тертці і рівномірно розподіліть по лодочкам.
Трохи притисніть сирну начинку з допомогою столової ложки і зробіть в центрі поглиблення. Акуратно вбийте в кожну човник куряче яйце і помістіть хачапурі в духовку ще на 5-10 хвилин.
Готові ПП хачапурі по-аджарськи з сиром подавайте на стіл порційно.
Приємного апетиту!
Хачапурі Хачапурі з сиром Хачапурі з сиром в духовці Хачапурі з сиром і сиром Хачапурі з сиром і сиром в духовці Хачапурі по-аджарськи