Сьогодні я хочу поділитися чудовим рецептом низькокалорійної ПП карбонарой з куркою. Блюдо відмінно підійде всім, хто стежить за своєю фігурою і харчуванням. Дієтична паста сподобається абсолютно всім. Збалансоване блюдо наситить вас і при цьому не зашкодить вашій фігурі.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Вершки або Вершки 10% – 200 мл
  • Куряче філе – 300 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Фарфалле – 200 гр.
  • Капуста Броколі (заморожена) – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Печериці свіжі – 150 гр.
  • Зелень – для прикраси

Процес приготування:

Як приготувати ПП карбонару з куркою? Підготуйте необхідні інгредієнти для приготування дієтичної Карбонара з куркою.

Заморожену брокколі викладіть в глибоку ємність і залийте крутим окропом.

Куряче філе вимийте, промокніть паперовими рушниками і наріжте невеликими шматочками середнього розміру.

У каструлю налийте воду, поставте на вогонь і закип’ятіть, посоліть, викладіть вказане в рецепті кількість фарфалле. Готуйте до стану аль-денте протягом часу, зазначеного на упаковці, злити через друшляк.

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, і наріжте середнім за розміром кубиком.

Печериці добре очистіть від шкірки, наріжте невеликими скибочками.

Глибоку сковороду розігрійте на невеликому вогні, налийте олію, викладіть нарізану ріпчасту цибулю, постійно помішуючи, обсмажте до прозорості.

Нарізане куряче філе і гриби викладіть в сковороду до смаженій репчатому цибулі і обсмажте до повного випаровування утворився соку. Посоліть і поперчіть.

Брокколі злийте через друшляк, дайте стекти зайвої рідини, а потім відокремте верхню частину стебел.

Стебла брокколі подрібніть гострим ножем і додайте в сковороду до обсмаженою інгредієнтів. Готуйте на мінімальному вогні 5-7 хвилин під кришкою.

Потім викладіть верхню частину капусти. Трохи протушкувати.

Влийте необхідну кількість вершків низької жирності. Перемішайте і доведіть до загустіння.

В приготований соус викладіть відварені фарфалле, ретельно перемішайте, прогрійте кілька хвилин, а потім зніміть з вогню.

На порційні тарілки викладіть приготовлену пасту, а зверху присипте подрібненою зеленню. ПП Карбонару з куркою подавайте на стіл.

Їжте смачно без шкоди для фігури!

Паста карбонара з грибами Паста карбонара з грибами та вершками Паста карбонара з куркою Паста карбонара з куркою і вершками Паста карбонара у вершковому соусі