Прихильники корисного харчування знають, що рисове борошно – більш легка, і тому більш корисна для організму, ніж пшеничне. Кекси, приготовані з рисового борошна, несуть більше користі для здоров’я, ніж звичайні. І хоча і за структурою, і за смаком рисові кекси відрізняються, це не робить їх менш смачними. Спробуйте самі!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 2 шт.
- Рисова мука біла – 250 гр.
- Мед – 3 ст. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Ванілін – 1 пакет
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Банан – 2 шт.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування ПП-кексів з рисового борошна? Готуємо всі необхідні інгредієнти.
Збиваємо яйця з медом.
Додаємо ванілін і оливкове масло, перемішуємо.
Банани розминаємо виделкою або подрібнюємо блендером і додаємо до яєчної суміші.
Просіваємо борошно з розпушувачем і відправляємо її до тесту.
Все добре вимішуємо. Тісто по консистенції має нагадувати густу сметану.
Форми для ПП-кексів змащуємо маслом, присипаємо борошном, накладаємо в них тісто.
Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 170 градусів духовці півгодини.
Готові кекси можна посипати цукровою пудрою. Насолоджуємося дієтичними кексами без шкоди здоров’ю!
Бананові кекси без вершкового масла Бананові кекси в духовці Бананові кекси в силіконових формочках Кекси в духовці Кекси в силіконових формочках Кекси з бананом Кекси на рослинному маслі