Простий і швидкий спосіб зробити суп наваристим і ситним. Якщо перед вами стоїть завдання приготувати пісні галушки без яєць, урізноманітнити і зробити їх смак приємніше допоможуть універсальні спеції із суміші перців, карі, сушеної петрушки, часнику і цибулі.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Вода – 150 мл
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Олія соняшникова – 1 ч. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Приправа (на вибір) – 1 ч. л.
Процес приготування:
Готувати прості галушки для супу без яєць легко! У мисці змішайте борошно пшеничне, сіль і приправу.
Спочатку влийте 130 мілілітрів води, решту рідина вливайте в процесі замісу.
Додайте рослинне масло, підійде навіть нерафінована.
У вас вийде досить густе і не липнущее до рук тісто.
Можна рвати тісто руками і катати галушки, або скатати тісто в тонку ковбаску і нарізати її на частини ножем.
Потім додайте галушки в киплячий суп.
Варіть 5-7 хвилин, поки галушки не спливуть на поверхню.
Смачного!