Якщо ви вирішили приготувати пиріг з тонкого лавашу, то вам гарантований прекрасний результат. Це неймовірно смачно і швидко, а завдяки своїй ніжній текстурі він просто тане у роті.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Варена ковбаса – 150 гр.
  • Лаваш – 1 шт.
  • Молоко коров’яче – 1 склянка
  • Сіль – за смаком
  • Мускатний горіх – 1 щіпка
  • Сир Пармезан – 200 гр.
  • Суміш перців – за смаком
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Готувати пиріг з лаваша з сиром і ковбасою в духовці просто! Лаваш нарізати пластами по розміру форми для запікання.

Змішайте дві столові ложки борошна, сіль, суміш перців і мускатний горіх, додайте молоко і добре перемішати, уникаючи утворення грудочок.

Ковбасу наріжте соломкою, сир натріть на крупній тертці.

У форму для запікання викладіть шарами лаваш, ковбасу, тертий сир і залийте заготівлю молочної заливкою. Верхній шар посипте сиром.

Запікайте пиріг у духовці при 180 градусах 20-25 хвилин. Готовий пиріг можна подавати з зеленню або свіжими овочами.

Приємного апетиту!

Пироги