Якщо ви вирішили приготувати пиріг з тонкого лавашу, то вам гарантований прекрасний результат. Це неймовірно смачно і швидко, а завдяки своїй ніжній текстурі він просто тане у роті.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Варена ковбаса – 150 гр.
- Лаваш – 1 шт.
- Молоко коров’яче – 1 склянка
- Сіль – за смаком
- Мускатний горіх – 1 щіпка
- Сир Пармезан – 200 гр.
- Суміш перців – за смаком
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати пиріг з лаваша з сиром і ковбасою в духовці просто! Лаваш нарізати пластами по розміру форми для запікання.
Змішайте дві столові ложки борошна, сіль, суміш перців і мускатний горіх, додайте молоко і добре перемішати, уникаючи утворення грудочок.
Ковбасу наріжте соломкою, сир натріть на крупній тертці.
У форму для запікання викладіть шарами лаваш, ковбасу, тертий сир і залийте заготівлю молочної заливкою. Верхній шар посипте сиром.
Запікайте пиріг у духовці при 180 градусах 20-25 хвилин. Готовий пиріг можна подавати з зеленню або свіжими овочами.
Приємного апетиту!
Пироги