Пиріг з вишнями і сиром – це неповторний десерт з найніжнішим ароматом. Розсипчасте тісто і соковита, м’яка вишнево-сирна начинка дають неймовірне поєднання. Таке ласощі підкорить серце кожного!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Розпушувач тіста – 2 ч. л.
- Цукор-пісок – 0.5 склянки
- Ванілін – 1 щіпка
- Борошно пшеничне – 300 гр.
- Цукор-пісок – 6 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Вишня – 300 гр.
- Сир – 400 гр.
Процес приготування:
Готувати пиріг з вишнями і сиром в духовці легко! Змішаємо яйця, масло, цукровий пісок і добре перемішати.
До отриманої маси додати просіяне борошно, порционально, періодично помішуючи, а також висипаємо розпушувач і замішуємо тісто.
Форму для випічки змащуємо олією, викладаємо в неї тісто і розподіляємо рівномірно, по краях робимо невеликі бортики.
У мисці змішуємо цукровий пісок, сир, яйця і ванілін і перемішуємо з допомогою міксера.
Масу для начинки викладаємо на тісто до рівня бортиків. Зверху покриваємо начинку вишнею.
Духову піч розігріваємо. Випікати будемо при температурі 180 °C, протягом 40 хв.
Наш пиріг готовий! Залишилося подати до столу. Приємного апетиту!
Новости