Сьогодні я хочу поділитися швидким рецептом надзвичайно смачних ледачих пиріжків з яблуками, приготовлених з лаваша на сковороді. Домашня випічка виходить хрусткою з ніжною і соковитою начинкою. Приготуйте, і ви не пошкодуєте!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Лаваш – 200 гр.
  • Яблука – 6 шт.
  • Масло рослинне – для смаження
  • Цукрова пудра для прикраси
  • Цукор-пісок – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування пиріжків з лаваша з яблуком на сковороді? Лист лаваша розділіть на однакові прямокутні смужки.

Яблука ретельно вимийте в прохолодній проточній воді, обсушити, потім акуратно вийміть серцевину.

За бажанням очистіть від шкірки за допомогою овочечистки. Підготовлені яблука натріть на крупній тертці.

Смужки лаваша викладіть на чисту робочу поверхню кухонного столу.

На край кожної смужки викладіть яблучну начинку. Зверху присипте цукром. Кількість цукрового піску відрегулюйте в залежності від власних смакових переваг і натуральній солодощі яблук.

Звертайте лаваш до тих пір, поки не вийде акуратний трикутний конвертик. Таким же способом сформуйте інші пиріжки.

Глибоку сковороду добре розігрійте на помірному вогні, викладіть підготовлені пиріжки з яблуками, обсмажте до апетитної хрусткої скоринки з двох сторін на сухій сковороді.

Готові пиріжки з лаваша з яблуками викладіть на тарілку для подачі, зверху присипте невеликою кількістю цукрової пудри і подавайте на стіл з улюбленими гарячими напоями.

Насолоджуйтеся смачним і ароматним десертом!

Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Пиріжки з лаваша на сковороді