Хочу поділитися рецептом надзвичайно смачних і простих у приготуванні пиріжків з шинкою і сиром, приготованих з лаваша на сковороді. Любителі домашньої випічки, неодмінно оцінять ледачі пиріжки. Приготуйте хрусткі пиріжки, і порадуйте себе і своїх близьких ситним сніданком.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Лаваш бездріжджовий – 2 аркуша
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Кріп – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Шинка – 200 гр.

Процес приготування:

Щоб приготувати пиріжки з лаваша з шинкою і сиром на сковороді, шинку наріжте тонкою соломкою, викладіть в невелику посуд. Кріп добре промийте під проточною водою, струсіть від зайвої вологи, а потім подрібніть гострим ножем і додайте до шинки.

Твердий сир натріть на крупній тертці і додайте в начинку. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.

Візьміть необхідну кількість тонкого бездріжджового лаваша. Кожен аркуш лаваша розрізати на однакові прямокутні частини.

На край кожної частини лаваша викладіть начинку.

Сформуйте трикутний кут і накрийте їм начинку.

Потім акуратно оберніть навколо, щоб начинка неї вивалилася.

Притримуючи кути, продовжуйте закручувати трикутники.

Закручуйте трикутні пиріжки, поки не закінчиться лаваш.

Зайвий кінець лаваша відріжте ножицями.

добре розігрійте Сковороду на середньому вогні, викладіть пиріжки складеної стороною вниз, зменшіть вогонь і обсмажте до рум’яної хрусткої скоринки з двох сторін на сухій сковороді. Готові пиріжки з лаваша з шинкою і сиром, викладіть на блюдо і подавайте на стіл порційно з свежезаваренним чаєм.

Приємного хрусткого сніданку!

Закуски з лаваша Лаваш з начинкою Пиріжки з лаваша Рулет з лаваша Рулет з лаваша з різними начинками