Рагу з баклажанів з фаршем – ситне блюдо з м’ясом і овочами, яке добре втамовує голод. Його можна віднести навіть до кухні правильного харчування, якщо самостійно приготувати фарш з індички або кролика.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фарш з кролика – 350 гр.
- Баклажан – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Капуста білокачанна – 3 – 4 листків
- Перець чилі – 1 шт.
- Приправа Хмелі-Сунелі – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати рагу з баклажанами і фаршем? Фарш покласти в сковороду, влити трохи води і посолити. Встановити середній вогонь.
Дати фаршу пропаритися 10 хв., час від часу перемішуючи.
Солодкий і гострий перець очистити від насіння. Перець чилі можна брати не весь, а половину, тоді буде не так гостро. Перці порізати довгою соломкою, моркву почистити і нарізати брусочками. Цибулю почистити і нарізати кубиками.
Додати до фаршу всі подрібнені овочі.
Ретельно перемішати.
Капусту помити, дрібно нашаткувати.
Всипати капусту в рагу.
Все добре перемішати.
Баклажан почистити від шкірки, нарізати брусочками. Замочити в холодній підсоленій воді на 15 хв. Потім воду злити, баклажани промити.
Додати овоч рагу, присипати приправою.
Все перемішати і тушкувати на середньому вогні до готовності.
В кінці приготування рагу ще раз перемішати.
Подавати страву в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!
Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу з баклажанами Овочеве рагу з баклажанами і капустою Овочеве рагу з баклажанами на сковороді Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу з м'ясом і баклажанами