Рагу з баклажанів з фаршем – ситне блюдо з м’ясом і овочами, яке добре втамовує голод. Його можна віднести навіть до кухні правильного харчування, якщо самостійно приготувати фарш з індички або кролика.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фарш з кролика – 350 гр.
  • Баклажан – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Капуста білокачанна – 3 – 4 листків
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Приправа Хмелі-Сунелі – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати рагу з баклажанами і фаршем? Фарш покласти в сковороду, влити трохи води і посолити. Встановити середній вогонь.

Дати фаршу пропаритися 10 хв., час від часу перемішуючи.

Солодкий і гострий перець очистити від насіння. Перець чилі можна брати не весь, а половину, тоді буде не так гостро. Перці порізати довгою соломкою, моркву почистити і нарізати брусочками. Цибулю почистити і нарізати кубиками.

Додати до фаршу всі подрібнені овочі.

Ретельно перемішати.

Капусту помити, дрібно нашаткувати.

Всипати капусту в рагу.

Все добре перемішати.

Баклажан почистити від шкірки, нарізати брусочками. Замочити в холодній підсоленій воді на 15 хв. Потім воду злити, баклажани промити.

Додати овоч рагу, присипати приправою.

Все перемішати і тушкувати на середньому вогні до готовності.

В кінці приготування рагу ще раз перемішати.

Подавати страву в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!

Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу з баклажанами Овочеве рагу з баклажанами і капустою Овочеве рагу з баклажанами на сковороді Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу з м'ясом і баклажанами