Овочеве рагу з м’ясом можна зустріти практично на кожному столі. Це комплексне страва містить у собі обсмажене м’ясо і тушковані овочі. М’ясо і овочі ви можете підібрати по своєму смаку.


Інгредієнти: на 7 порц.

  • Курячі крильця – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 3 – 4 шт.
  • Баклажан – 1 – 2 шт.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Перець чилі – за смаком
  • Часник – 1 – 2 зуб.
  • Петрушка – 3 гілки
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати рагу з кабачків і баклажанів з куркою? Курячі крильця промийте і просушіть паперовими рушниками. Овочі також помийте. Цибулю, часник і моркву очистіть. Якщо картопля молода, то досить добре вимити.

Крила розріжте по суглобам на рівні частини, обсмажте на розігрітій сковороді до рум’яної скоринки.

Картоплю наріжте шматочками і покладіть на сковороду до курки. Зменшіть вогонь і смажте 3-5 хвилин, періодично перемішуйте.

Моркву наріжте тонкими скибочками і додайте її на сковороду, смажте ще 2-3 хвилини.

Цибулю наріжте тонкими півкільцями, додати до решти інгредієнтів, готуйте рагу ще 3-4 хвилини. Лук повинен стати м’яким і трохи підрум’янитися.

Кабачки і баклажани наріжте тонкими часточками. Болгарський перець очистіть від насіння і наріжте кубиками. Додайте ці овочі на сковороду. Влийте трохи води, прикрийте сковорідку кришкою і тушкуйте рагу на повільному вогні 7-10 хвилин.

Гострий перець дрібно наріжте. Зубчики часнику пропустіть через прес. Додайте гострі спеції рагу, посоліть і приправте його за смаком, перемішайте і тушкуйте ще 4-6 хвилин.

Рагу з кабачками, баклажанами і куркою подавайте на стіл, прикрасивши його свіжою петрушкою.

Приємного апетиту!

Дієтичне овочеве рагу Кабачки для схуднення Овочеве рагу Овочеве рагу з баклажанами, кабачками і перцем Овочеве рагу з кабачками і м'ясом Овочеве рагу з кабачками, картоплею та м'ясом Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з картоплею і перцем