Овочеве рагу з м’ясом можна зустріти практично на кожному столі. Це комплексне страва містить у собі обсмажене м’ясо і тушковані овочі. М’ясо і овочі ви можете підібрати по своєму смаку.
Інгредієнти: на 7 порц.
- Курячі крильця – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Картопля – 3 – 4 шт.
- Баклажан – 1 – 2 шт.
- Кабачки – 1 шт.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Перець чилі – за смаком
- Часник – 1 – 2 зуб.
- Петрушка – 3 гілки
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати рагу з кабачків і баклажанів з куркою? Курячі крильця промийте і просушіть паперовими рушниками. Овочі також помийте. Цибулю, часник і моркву очистіть. Якщо картопля молода, то досить добре вимити.
Крила розріжте по суглобам на рівні частини, обсмажте на розігрітій сковороді до рум’яної скоринки.
Картоплю наріжте шматочками і покладіть на сковороду до курки. Зменшіть вогонь і смажте 3-5 хвилин, періодично перемішуйте.
Моркву наріжте тонкими скибочками і додайте її на сковороду, смажте ще 2-3 хвилини.
Цибулю наріжте тонкими півкільцями, додати до решти інгредієнтів, готуйте рагу ще 3-4 хвилини. Лук повинен стати м’яким і трохи підрум’янитися.
Кабачки і баклажани наріжте тонкими часточками. Болгарський перець очистіть від насіння і наріжте кубиками. Додайте ці овочі на сковороду. Влийте трохи води, прикрийте сковорідку кришкою і тушкуйте рагу на повільному вогні 7-10 хвилин.
Гострий перець дрібно наріжте. Зубчики часнику пропустіть через прес. Додайте гострі спеції рагу, посоліть і приправте його за смаком, перемішайте і тушкуйте ще 4-6 хвилин.
Рагу з кабачками, баклажанами і куркою подавайте на стіл, прикрасивши його свіжою петрушкою.
Приємного апетиту!
Дієтичне овочеве рагу Кабачки для схуднення Овочеве рагу Овочеве рагу з баклажанами, кабачками і перцем Овочеве рагу з кабачками і м'ясом Овочеве рагу з кабачками, картоплею та м'ясом Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з картоплею і перцем