Рагу з кабачків і картоплі – прекрасне пісне блюдо. Овочеве рагу готують з простих інгредієнтів. Таке блюдо подають в якості самостійного або додатково в якості гарніру до м’ясних страв.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Кабачки – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Картопля – 500 гр.
- Масло рослинне – для смаження
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за бажанням
Процес приготування:
Як почати готувати рагу з кабачків і картоплі? Першим ділом вимийте картоплю, обсушіть його і очистіть від шкірки за допомогою овочечистки. Підготовлений картопля наріжте середніми за розміром кубиками. Глибоку сковороду добре розігрійте на середньому вогні, додайте необхідну кількість рослинної олії і викладіть нарізану картоплю. Готуйте до тих пір, поки картопля не розм’якнути.
Потім вимийте кабачки, обсушіть їх і очистіть від шкірки за допомогою овочечистки. Столовою ложкою вийміть серцевину з насінням. Молоді кабачки очищати не потрібно. Підготовлені кабачки наріжте середніми за розміром кубиками і викладіть до картоплі, готуйте під кришкою приблизно 15 хвилин.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, промийте під водою і наріжте дрібним кубиком. Моркву ретельно вимийте, очистіть від шкірки за допомогою овочечистки, а потім наріжте середніми за розміром кубиками. До тушкованим овочам відправте моркву і готуйте ще 15 хвилин. При необхідності налийте невелику кількість питної води. Потім викладіть подрібнену ріпчасту цибулю.
Готуйте ще приблизно 5 хвилин, періодично помішуючи, посоліть і додайте чорний мелений перець. Ретельно перемішайте. Готове рагу з кабачків і картоплі подавайте порційно, за бажанням прикрасивши свіжою дрібно нарізаною зеленню, попередньо вимитої і обсушенной.
Приємного апетиту!
Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу з кабачками і картоплею Овочеве рагу ПП Страви з кабачків на сковороді