Смачне овочеве рагу – це відмінне, ситне блюдо для сімейного обіду. Готувати його мультиварці – одне задоволення! Овочі виходять дуже м’якими, не пригорають і не втрачають соковитість! Просто смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 3 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Часник – 2 головки
  • Перець чорний мелений – 2 шт.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Зелень – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Вода – 1 склянка

Процес приготування:

Почнемо готувати рагу з кабачків і картоплі в мультиварці. Для початку почистимо морква наріжемо кружальцями, а їх ділимо ще на половинки. Цибулю ріжемо невеликими квадратиками.

Змащуємо чашу мультиварки рослинним маслом і пасеруємо цибулю і моркву до м’якого стану в режимі «Гасіння».

Тепер невеликими шматочками нарізаємо кабачки і картоплю. Відправляємо їх до цибулі і моркви.

Перець також ріжемо кубиками, а зелень дрібно кришимо ножем.

Томатну пасту розвести в склянці охолодженої кип’яченої води.

Вводимо перець і томатну пасту в рагу, додаємо сіль і спеції. Встановлюємо режим «Гасіння» і готуємо страву ще 50 хв. За 5-7 хв. до готовності додаємо в рагу подрібнений часник.

Приємного апетиту!

Дієтичні страви з кабачків Кабачки в мультиварці Овочеве рагу Овочеве рагу з кабачками Овочеве рагу з картоплею Страви з кабачків