Смачне овочеве рагу – це відмінне, ситне блюдо для сімейного обіду. Готувати його мультиварці – одне задоволення! Овочі виходять дуже м’якими, не пригорають і не втрачають соковитість! Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 3 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Часник – 2 головки
- Перець чорний мелений – 2 шт.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Зелень – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Вода – 1 склянка
Процес приготування:
Почнемо готувати рагу з кабачків і картоплі в мультиварці. Для початку почистимо морква наріжемо кружальцями, а їх ділимо ще на половинки. Цибулю ріжемо невеликими квадратиками.
Змащуємо чашу мультиварки рослинним маслом і пасеруємо цибулю і моркву до м’якого стану в режимі «Гасіння».
Тепер невеликими шматочками нарізаємо кабачки і картоплю. Відправляємо їх до цибулі і моркви.
Перець також ріжемо кубиками, а зелень дрібно кришимо ножем.
Томатну пасту розвести в склянці охолодженої кип’яченої води.
Вводимо перець і томатну пасту в рагу, додаємо сіль і спеції. Встановлюємо режим «Гасіння» і готуємо страву ще 50 хв. За 5-7 хв. до готовності додаємо в рагу подрібнений часник.
Приємного апетиту!
Дієтичні страви з кабачків Кабачки в мультиварці Овочеве рагу Овочеве рагу з кабачками Овочеве рагу з картоплею Страви з кабачків