Приготуйте рагу з кабачків, капусти, картоплі і м’яса, якщо ви у пошуках ситного, корисного страви для обіду для всієї родини. Ця збірна солянка з інгредієнтів, які в сезон є у кожного в холодильнику, обов’язково припаде до смаку навіть самому вередливому члену вашої родини.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Картопля – 500 гр.
  • М’ясо – 300 гр.
  • Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 4 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 1 шт.
  • Томатна паста – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Кріп або Петрушка – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати рагу з кабачків, капусти, картоплі і м’яса, підготуйте всі інгредієнти, необхідні для приготування рагу з кабачків, капусти, картоплі і м’яса.

Картоплю очистити від шкірки і помити.

М’ясо нарізати невеликими шматочками.

Цибулю і моркву очистити.

Кабачок помити і при необхідності очистити від товстої шкірки і насіння.

Перець помити, очистити від серцевини і насіння.

Нарізати великими кубиками картоплю.

Капусту нашаткувати.

Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці або нарізати невеликими кубиками.

Кабачок і перець нарізати кубиками. Часник очистити і дрібно нарізати. Зелень помити, просушити і порізати.

Помідори вимити, обшпарити окропом, зняти з них шкірку. М’якоть помідорів нарізати кубиками.

В окремій мисці змішати томатну пасту зі склянкою води до однорідності.

В казан влити рослинне масло і поставити на невеликий вогонь.

Обсмажити там спочатку цибулю з морквою до утворення золотистої скоринки.

Після цього додати туди шматочки м’яса, кабачок і болгарський перець. Все перемішати і тушкувати близько 5 хвилин.

Після відправити в казан картоплю, капусту та помідори.

Залити туди ж томатну пасту з водою. Все акуратно перемішати і довести масу до кипіння. Потім зменшити вогонь до мінімуму, закрити казан кришкою і тушкувати близько півгодини.

Потім додати в рагу сіль і перець мелений за смаком, часник і зелень.

Вимкнути вогонь, дати рагу настоятися небагато.

Подавати рагу з кабачків, капусти, картоплі і м’яса порційно в гарячому вигляді. Справжнє гастрономічне задоволення для всієї родини готово!

Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу з кабачками Овочеве рагу з кабачками, картоплею та м'ясом Овочеве рагу з кабачків, перцем і помідором Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу з картоплею