Приготуйте рагу з кабачків, капусти, картоплі і м’яса, якщо ви у пошуках ситного, корисного страви для обіду для всієї родини. Ця збірна солянка з інгредієнтів, які в сезон є у кожного в холодильнику, обов’язково припаде до смаку навіть самому вередливому члену вашої родини.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Картопля – 500 гр.
- М’ясо – 300 гр.
- Капуста білокачанна – 200 гр.
- Кабачки – 1 шт.
- Помідори свіжі – 4 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Кріп або Петрушка – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати рагу з кабачків, капусти, картоплі і м’яса, підготуйте всі інгредієнти, необхідні для приготування рагу з кабачків, капусти, картоплі і м’яса.
Картоплю очистити від шкірки і помити.
М’ясо нарізати невеликими шматочками.
Цибулю і моркву очистити.
Кабачок помити і при необхідності очистити від товстої шкірки і насіння.
Перець помити, очистити від серцевини і насіння.
Нарізати великими кубиками картоплю.
Капусту нашаткувати.
Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на крупній тертці або нарізати невеликими кубиками.
Кабачок і перець нарізати кубиками. Часник очистити і дрібно нарізати. Зелень помити, просушити і порізати.
Помідори вимити, обшпарити окропом, зняти з них шкірку. М’якоть помідорів нарізати кубиками.
В окремій мисці змішати томатну пасту зі склянкою води до однорідності.
В казан влити рослинне масло і поставити на невеликий вогонь.
Обсмажити там спочатку цибулю з морквою до утворення золотистої скоринки.
Після цього додати туди шматочки м’яса, кабачок і болгарський перець. Все перемішати і тушкувати близько 5 хвилин.
Після відправити в казан картоплю, капусту та помідори.
Залити туди ж томатну пасту з водою. Все акуратно перемішати і довести масу до кипіння. Потім зменшити вогонь до мінімуму, закрити казан кришкою і тушкувати близько півгодини.
Потім додати в рагу сіль і перець мелений за смаком, часник і зелень.
Вимкнути вогонь, дати рагу настоятися небагато.
Подавати рагу з кабачків, капусти, картоплі і м’яса порційно в гарячому вигляді. Справжнє гастрономічне задоволення для всієї родини готово!
Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу з кабачками Овочеве рагу з кабачками, картоплею та м'ясом Овочеве рагу з кабачків, перцем і помідором Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу з картоплею