Кабачки з куркою, приготовані в мультиварці у вигляді рагу, можна давати на обід навіть маленьким діткам, головне не додавати велика кількість приправ і солі. У чашу мультиварки кабачки і курятина добре протушиваются, рагу виходить м’яким і соковитим.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Куряче філе – 0,5 кг
- Кабачки – 1 шт.
- Картопля – 1,2 кг
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Паприка – 2 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 2 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Бульйон – 0,5 л.
- Петрушка – 1 ст. л.
- Приправа для курки – 1 ч. л.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Кріп – 1 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати рагу з кабачків з куркою в мультиварці. Курку помити, порізати на кубики середньої величини. Цибулю почистити і дрібно порізати. Очищений часник дрібно порубати.
В чашу мультиварки налити рослинне масло, встановити програму «Смаження» на 20 хв. Обсмажувати куряче філе 12 хв. Далі покласти цибулю, смажити 5 хв. Покласти в чашу часник.
Ще через 1 хв. додати порошок паприки, перемішати, смажити до закінчення програми.
Моркву і картоплю почистити. Кабачки помити. Моркву порізати кружальцями, картоплю порізати великими шматочками. Кабачок без м’якоті і солодкий перець, з якого видалити плодоніжки, порізати великими кубиками.
Додати в чашу мультиварки морква, картопля, солодкий перець і кабачки. Влити бульйон і покласти лавровий лист. Встановити режим гасіння на півгодини.
За 7 хв. до закінчення програми додати томати, у яких зняти шкірку і порізати на кубики. Додати сіль і перець.
При подачі присипати дрібно нарізаною зеленню кропу і петрушки.
Приємного апетиту!
Кабачки з помідорами Курячі грудки з кабачками Овочеве рагу з кабачками в мультиварці Овочеве рагу з картоплею в мультиварці Овочеве рагу з куркою Овочеве рагу з куркою та картоплею Овочеве рагу з курячою грудкою (філе) ПП рецепти з кабачків