Кабачки з куркою, приготовані в мультиварці у вигляді рагу, можна давати на обід навіть маленьким діткам, головне не додавати велика кількість приправ і солі. У чашу мультиварки кабачки і курятина добре протушиваются, рагу виходить м’яким і соковитим.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Куряче філе – 0,5 кг
  • Кабачки – 1 шт.
  • Картопля – 1,2 кг
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Паприка – 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Морква – 2 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Бульйон – 0,5 л.
  • Петрушка – 1 ст. л.
  • Приправа для курки – 1 ч. л.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Кріп – 1 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати рагу з кабачків з куркою в мультиварці. Курку помити, порізати на кубики середньої величини. Цибулю почистити і дрібно порізати. Очищений часник дрібно порубати.

В чашу мультиварки налити рослинне масло, встановити програму «Смаження» на 20 хв. Обсмажувати куряче філе 12 хв. Далі покласти цибулю, смажити 5 хв. Покласти в чашу часник.

Ще через 1 хв. додати порошок паприки, перемішати, смажити до закінчення програми.

Моркву і картоплю почистити. Кабачки помити. Моркву порізати кружальцями, картоплю порізати великими шматочками. Кабачок без м’якоті і солодкий перець, з якого видалити плодоніжки, порізати великими кубиками.

Додати в чашу мультиварки морква, картопля, солодкий перець і кабачки. Влити бульйон і покласти лавровий лист. Встановити режим гасіння на півгодини.

За 7 хв. до закінчення програми додати томати, у яких зняти шкірку і порізати на кубики. Додати сіль і перець.

При подачі присипати дрібно нарізаною зеленню кропу і петрушки.

Приємного апетиту!

Кабачки з помідорами Курячі грудки з кабачками Овочеве рагу з кабачками в мультиварці Овочеве рагу з картоплею в мультиварці Овочеве рагу з куркою Овочеве рагу з куркою та картоплею Овочеве рагу з курячою грудкою (філе) ПП рецепти з кабачків