В сезон молодих овочів немає нічого корисніше на обід, чим рагу з молодих овочів. Таке блюдо відмінно підійдуть для прихильників здорового харчування, а також для тих, хто дотримується дієти. Рагу виходить живильним, але при цьому низькокалорійним, соковитим і ніжним
Інгредієнти: на 5 порц.
- Картопля – 5 шт.
- Кабачки – 2 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- М’ясо – 500 гр.
- Петрушка – 1 пучок
- Кріп – 1 пучок
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Горошок зелений консервований – 50 гр.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати рагу з молодих овочів, підготувати всі необхідні для приготування рагу продукти. М’ясо відварити, щоб вийшов легкий бульйон.
Картоплю і моркву помити, очистити, довільно нарізати.
В каструлю з бульйоном і м’ясом відправити моркву і картоплю, поставити каструлю на середній вогонь. Варити 10 хвилин.
Капусту помити, просушити на кухонному рушнику і нашаткувати. Відправити капусту до моркви і картоплі.
Кабачки помити, порізати кубиками. Додати їх у каструлю до інших інгредієнтів.
Цибулю очистити і дрібно нарізати. Зелену цибулю помити, просушити і дрібно порубати. Відправити весь лук, а також зелений свіжий горошок в каструлю.
Петрушку, кріп і зелену цибулю помити, просушити на кухонному рушнику і дрібно порубати. Зелень додати в рагу. Влити за смаком туди ж рослинне масло і додати сіль. Тушкувати ще кілька хвилин.
Подавати готове рагу з молодих овочів порційно. Дуже смачний обід для всієї родини так і манить ароматом!
Кабачки в каструлі Кабачки з м'ясом Овочеве рагу з кабачками і морквою Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з картоплею і капустою Страви з кабачків